Date

Attendees

Agenda

Стріми:

  • ДЗК: Перші лоти на продуктиві. Учасники вже можуть розміщувати ставки на аукціони. Прохання до майданчиків, залучених у пілот, - самостійно протестувати роботу модуля аукціонів. Нагадуємо, що лоти ДЗК не мають відображати майданчики, які не приймають участі у пілотному проекті по ДЗК. Якщо ви хочете долучитись до пілоту, повідомляйте про стан готовності у каналах майданчика, додамо до окремого каналу по ДЗК і будемо брати в роботу. На продуктиві працюють обмеження по роботі з новою процедурою, повідомляйте після готовності, будемо розблоковувати доступ майданчикам.
  • УЗ: на фінальній стадії, чекаємо узгодження публікації лотів з боку УЗ
  • Держгеонадра: окрема процедура не планується. Договір підписано, очікуємо на публікацію перших лотів. Держгеонадра хочуть бачити лоти окремо. Майданчики, які будуть обрані для публікації, мають за ЄДРПОУ та кодом класифікатору відображати такі лоти на окремій вкладці. 
  • Укроборонпром: відібрали 10 майданчиків для публікації лотів і роботи з клієнтами. В наступному році доакредитують інші майданчики. Поки ті майданчики, які не ввійшли до переліку, мають обмежувати роботу з процедурами оборонпрому по ЄДРПОУ замовників. Перелік надамо після зустрічі. 
  • Голланський аукціон: до кінця грудня плануємо запускати у продуктиві ЦБД-2. Є ряд замовників, яким він терміново потрібен. Тестувати вручну будемо всі майданчики, автотестів не плануємо. Прохання бути готовими. Відмінностей від голланця Малої приватизації практично не буде, крім можливості публікувати процедуру самостійно.
  • Тестування: продовжується тестування аукціонів ДЗК на пісочниці. Прохання сьогодні повідомляти в каналах  майданчиків, хто виніс процедуру на продуктив і самостійно її протестував або про строки коли буде проведено винесення на продуктив. Прохання також прозвітувати, в каналах  майданчиків, про готовність по новій процедурі оренди та по пропуску голандця, прохання прозвітувати не зважаючи подавали ви цю інформацію ранішечи ні, це дужепотрібно для оновлення документації.

Все інше:

  • Підхід до роботи з items у ЦБД. Квінта найближчим часом повідомить про перелік змін, після цього потрібно буде ще раз обговорити з майданчиками 
  • Зустріч з майданчиками. Попередня дата: 05.12.2018 16:30. Прохання заповнити форму з питаннями: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6Fm_wTT0g63SB5YIoN_KU700wyps6MC66zdHNFSYv5vrn-g/viewform?usp=sf_link Поки бачимо дуже мало відповідей на питання

Питання і пропозиції від майданчиків